Ruim Omgevingsontwikkeling

RUIM GEEFT U RUIMTE

OVER RUIM

Ruim Omgevingsontwikkeling is een jong ingenieursbureau met een sterk team van enthousiaste, getalenteerde professionals. Het is ons doel om onze opdrachtgevers optimale oplossingen te bieden als het gaat om de inrichting en ontwikkeling van de openbare ruimte. Om de optimale oplossing te kunnen bieden streven wij ernaar om altijd vernieuwend te zijn en om zo ruimte voor ontwikkeling te creëren.

 

ONTZORGING VAN ONTWERP TOT UITVOERING

Stakeholders, plaats en context zijn bepalende factoren voor een gedragen Programma van Eisen: zowel bij het schrijven van bestekken als bij aanbestedingen houden wij optimaal rekening met de belangen en veiligheid van stakeholders. Onze schrijvers zijn gedreven in het analyseren en ontwikkeling van zowel EMVI als BVP aanbestedingen. Onze omgevingsmanagers gaan hier tijdens de uitvoering mee verder en bieden volledige ontzorging van de opdrachtgever, van de aanvraag van vergunning tot het uitvoeren van een communicatieplan.

 

KWALITATIEVE OPLOSSINGEN

Als het gaat om de voorbereiding en projectbegeleiding van (beton)bouw- en civieltechnische projecten gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij staan bekend om onze hoge technische kwaliteit, toepassing van praktische kennis en brede inzetbaarheid. Ook bij werken met hoge tijdsdruk denken wij mee met onze opdrachtgevers mee om het project zo efficiënt mogelijk vorm te geven. Onze ontwerpers en engineers zijn gepassioneerd over hun vak en leveren hoge kwaliteit. Het kennisgebied van Ruim Omgevingsontwikkeling omvat onder meer water-, wegen- en betonbouw, constructie(berekeningen) en riolering. Onze opdrachtgevers zijn met name overheden, aannemers en projectontwikkelaars, maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring.

 

Bij Ruim Omgevingsontwikkeling is talent altijd welkom!

 

 

% TEVREDEN BEWONERS

% TEVREDEN OPDRACHTGEVERS

% WINNENDE AANBESTEDINGEN