Engineering en Omgevingsmanagement Stadhuisplein Lelystad

Door middel van Best Value Procurement (BVP) heeft Reimert Bouw en Infrastructuur de gunning gekregen van hun opdrachtgever Gemeente Lelystad. In samenwerking met ontwerpbureau BDP Khandekar en adviesbureau Tauw heeft Reimert een sfeerboek opgesteld met daarin drie sfeerkamers. De bewoners van Lelystad konden vervolgens stemmen op het ontwerp dat hen het meeste aansprak. De sfeerkamer de huiskamer kwam uit de bus als het beste ontwerp. Ruim Omgevingsontwikkeling heeft het ontwerp vertaald naar de uiteindelijke uitvoeringstekeningen en wij hebben het omgevingsmanagement uitgevoerd.

Binnen dit BVP-project hebben wij voor onze opdrachtgever Reimert Bouw en Infrastructuur de uitvoeringstekeningen voor het Stadhuisplein in Lelystad gemaakt. Belangrijk bij dit werk was het omgevingsmanagement tijdens de realisatie van het ontwerp. Voor gemeente Lelystad was het essentieel dat de omgeving zo min mogelijk overlast ervaarde tijdens de werkzaamheden en dat alle geplande activiteiten doorgang konden vinden.

 

 

Werkzaamheden Ruim voor Stadhuisplein Lelystad:

  • Uitvoeren van omgevingsmanagement;
  • Aanvragen van vergunningen;
  • Ontwerpen van de openbare verlichting en het vaststellen van het verlichtingsplan;
  • Projectbegeleiding tijdens de uitvoering;
  • Ontwerpen uitwerken tot uitvoeringstekeningen.

Het Stadhuisplein van Lelystad heeft in 2015 een complete metamorfose ondergaan. Het eerst wat saaie plein is een plek geworden waar zowel bezoekers van buitenaf als de inwoners van Lelystad graag komen.

Projectgegevens

Opdrachtgever

Reimert Bouw en Infrastructuur

Locatie

Lelystad

Contractvorm

RAW

Aanvang project

Oplevering

Vragen over dit project?

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen hebt over dit project.