Wat wij doen

Ruim Omgevingsontwikkeling is een jong ingenieursbureau met een sterk team van enthousiaste, getalenteerde professionals. Het is ons doel om onze opdrachtgevers optimale oplossingen te bieden als het gaat om de inrichting en ontwikkeling van de openbare ruimte.

Om de optimale oplossing te kunnen bieden streven wij ernaar om altijd vernieuwend te zijn en om zo ruimte voor ontwikkeling te creëren.

Onze diensten

EMVI
Engineering & 3D-Ontwerp
Geodesie & Bestek
Omgevingsmanagement
Projectmanagement & beheersing
Contractmanagement
Technisch management
Tendermanagement

Ontzorgen van ontwerp tot uitvoering

Stakeholders, locatie en context zijn bepalende factoren voor bij de voorbereiding en uitvoering van projecten. Zowel bij het opstellen van een ontwerp, schrijven van een EMVI-plan en in de uitvoering houden wij optimaal rekening met de belangen en veiligheid van stakeholders.

Onze schrijvers zijn gedreven in het analyseren van specifieke omgevingsaspecten om zo winnende EMVI-plannen te schrijven voor onze opdrachtgevers. 

Onze omgevingsmanagers gaan hier tijdens de uitvoering mee verder en bieden volledige ontzorging van de opdrachtgever, van de aanvraag van vergunning tot het opstellen en uitvoeren van een communicatieplan.

Tukseweg

Kwalitatieve oplossingen

Als het gaat om de voorbereiding en projectbegeleiding van (beton)bouw- en infrastructurele projecten gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij staan bekend om onze hoge technische kwaliteit, toepassing van praktische kennis en brede inzetbaarheid.

Ruim

Efficiënt werken

Ook bij werken met hoge tijdsdruk denken wij mee met onze opdrachtgevers mee om het project zo efficiënt mogelijk vorm te geven.

Passie & kwaliteit

Onze ontwerpers en engineers zijn gepassioneerd over hun vak en leveren hoge kwaliteit.

Opdrachtgevers en partners

Het kennisgebied van Ruim Omgevingsontwikkeling omvat onder meer water-, wegen- en betonbouw, constructie(berekeningen) en riolering. Onze opdrachtgevers en partners zijn met name overheden, aannemers en projectontwikkelaars, maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring.

Cirwinn
Eijk Groep
Reimert
BBV Development
Provincie Noord-Holland
Gemeente Almere
Gemeente Gooise Meren
Arcadis

Recente projecten

Daverhof Kerk-Avezaath

Daverhof Kerk-Avezaath

Samenvatting blog bericht (Excerpts) dit is de verkorte tekst dit zichtbaar is in archivepagina’s / modules als je Excerptst selecteert.