Civiele projecten beginnen en eindigen vaak met landmeetkundig werk. Om zo accuraat mogelijk te kunnen meten is het belangrijk om continu in ontwikkeling te blijven. Daarom kan Ruim Omgevingsontwikkeling nu ook met GPS uitzetten of 0-situaties inmeten. Zeer nauwkeurig en een goede basis om gedetailleerde ontwerptekeningen te maken!

Wij beschikken nu over een eigen toestel om zelfstandig 0-metingen uit te voeren of buiten uit te zetten. Een belangrijke toevoeging aan de diensten van Ruim Omgevingsontwikkeling. Onze geodesie experts zetten zich graag in om voor onze opdrachtgevers zo nauwkeurig mogelijke metingen en controles uit te voeren.

 

GPS zorgt voor naadloze aansluiting

Met de toevoeging van GPS metingen kunnen wij jou als opdrachtgever nu nog completer van dienst zijn. Wij meten indien gewenst eerst het terrein in en verwerken dit direct op de tekening. Op die manier zijn de hoeveelheden specifieker en gemakkelijk te berekenen en kan de nieuwe situatie naadloos aansluiten op de huidige situatie. Een gedetailleerde ontwerptekening is het resultaat.

 

Meer weten over de mogelijkheden bij Ruim Omgevingsontwikkeling? Bel, app of mail ons dan!