Nu al een goed begin van 2018! Ruim Omgevingsontwikkeling zal bij het project Revitalisering Molletjesveer 2 het volledige omgevingsmanagement uitvoeren voor onze opdrachtgever Reimert Bouw en Infrastructuur. Het werk is vanuit Gemeente Zaanstad aan hen gegund.

 

Op 15 januari 2018 start Reimert Bouw en Infrastructuur met de werkzaamheden voor Revitalisering Molletjesveer 2 te Wormerveer. Deze werkzaamheden zijn nodig omdat de riolering op het bedrijventerrein toe is aan onderhoud. De nieuwe verharding zal de omgeving weer een frisse uitstraling geven en de plannen zijn dan ook goed ontvangen door de ondernemers.

 

Werkzaamheden Molletjesveer 2

Op de Nijverheidsstraat, de Handelsweg, de Fabriekweg, de Laboratoriumweg en de Loodsweg zal de bestaande riolering vervangen worden. Hierna wordt ook de verharding vernieuwd. Dit laatste gebeurt ook op aangrenzende straten de Kantoorweg en het fietspad Molletjesveer. Door de kleine 160 bedrijven die op dit bedrijventerrein gevestigd zijn is het tijdens de werkzaamheden bereikbaar houden van stakeholder een behoorlijke klus… Maar inmiddels is het project goed opgestart door omgevingsmanager Marissa Adelaar en hoofduitvoerder Sander van Tent, dus dat komt helemaal goed.

 

Wat betekent dit voor de ondernemers?

Tijdens de werkzaamheden zullen wij maximaal 5 werkdagen direct voor de deur werkzaam zijn. Op deze dagen zijn de ondernemers, met name voor (grote) transporten, beperkt bereikbaar. Om ervoor te zorgen dat ondernemers toch zoveel mogelijk bereikbaar zijn, voeren wij de werkzaamheden in fases uit.

Molletjesveer

 

Tijdens de uitvoering houdt de omgevingsmanager nauw contact met betrokkenen om ervoor te zorgen dat zij zo min mogelijk hinder ervaren van onze werkzaamheden, maar dit gelijktijdig niet nadelig is voor de uitvoeringsplanning.

Op de hoogte blijven van dit werk en updates ontvangen?

Om belanghebbenden en geïnteresseerden op de hoogte houden van de voortgang van het werk maken wij gebruik van de Reimert Omgevingsapp. Deze is gratis te downloaden in de App Store of Google Play.

Bij vragen of meldingen kunt u ook direct contact opnemen met onze omgevingsmanager Marissa Adelaar.

T: 06 – 53 47 93 81
E: madelaar@ruim.nl

 

Meer informatie?Molletjesveer

Op dinsdag 9 januari 2018 wordt er een informatieavond georganiseerd bij Tenniscentrum Wormerveer.