Omgevingsmanagement ’t Goylaan Utrecht

’t Goylaan in Utrecht heeft in 2016 een nieuwe inrichting gekregen met een brede middenberm en een dubbele rij bomen. Aan beide kanten ligt nu een brede stoep, daarnaast een ruim fietspad en 1 rijstrook voor auto’s. Er zijn nieuwe oversteekplaatsen voor fietsers en voetgangers aangebracht. Namens Reimert Bouw en Infrastructuur heeft Ruim Omgevingsontwikkeling hierbij het omgevingsmanagement uitgevoerd.

Voor de gemeente Utrecht heeft Ruim Omgevingsontwikkeling het omgevingsmanagement verzorgd tijdens de uitvoering van Herinrichting ‘t Goylaan in Utrecht. Bij deze drukke weg naar het centrum van Utrecht is de gehele weg in fases opnieuw ingericht. Een divers werk met veel stakeholders. De weg is een belangrijke verbingsweg tussen de wijken Lunetten en Kanaleneiland en ligt direct naast een middelgroot winkelcentrum.

Werkzaamheden Ruim voor ‘t Goylaan:

  • Verzorgen van communicatie richting weggebruikers;
  • Overleggen met bewoners en het up-to-date houden van de omgeving;
  • Binnenkomende meldingen afhandelen en registreren;
  • Het verzorgen van inlichtingen en informatievoorziening richting scholen.

De gemeente Utrecht is zeer te spreken over herinrichting, wat voorafgaand aan de werkzaamheden een veelbesproken project is geweest. Na uitvoering van de werkzaamheden, constateert de gemeente dat het autoverkeer weer makkelijk doorstroomt. Ook constateert de gemeente dat er sprake is geweest van de nodige verkeershinder tijdens de verbouwingen, maar tijdens de uitvoering hebben we de bewoners en weggebruikers steeds goed en tijdig geïnformeerd over de te verwachten hinder.

Projectgegevens

Opdrachtgever

Gemeente Utrecht

Locatie

Utrecht

Contractvorm

RAW

Aanvang project

Oplevering

Vragen over dit project?

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen hebt over dit project.