Omgevingsmanagement Eerste Oosterparkstraat Amsterdam

Na een succesvolle samenwerking in de tenderfase, zal Ruim Omgevingsontwikkeling in opdracht van de Reimert Groep ook het omgevingsmanagement verzorgen van het project Herinrichting Eerste Oosterparkstraat in Amsterdam. Hiervoor is in de tenderfase een werkwijze gecreëerd, waarbij nauw wordt samengewerkt met opdrachtgever gemeente Amsterdam. Het doel: de kans op hinder door beperking van bereikbaarheid tot een minimum beperken.

Het werk omvat, naast herinrichting van de bestrating, ook veel rioolreparaties. Doordat het werkvak zich binnen de huidige rijbaan en de parkeerstrook bevindt, worden verkeersstromen belemmerd. Met een veilig afgezette en duidelijk aangegeven laad- en losstrook aan de ene kant en een looproute aan de andere kant van het werkvak hebben wij dit probleem echter effectief opgelost.
Verkeersstromen zijn hierdoor nooit volledig geblokkeerd en bovendien kunnen hulp- en nooddiensten te allen tijde ter plaatse komen. Zo wordt er op efficiënte wijze de straat ‘uit’ gewerkt.

De rol die Ruim Omgevingsontwikkeling hierin speelt is vooral om raakvlakken op te lossen en verbinding te maken tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en stakeholders. Onze omgevingsmanager maakt persoonlijk contact met de ondernemers en omwonenden om raakvlakken, bijvoorbeeld de planning van grote leveranties of verhuizingen, te inventariseren. En eventuele problemen hiermee te voorkomen.

Ook het tijdelijk terras dat wij met flexibele loopschotten voor een horecaonderneming in de Eerste Oosterparkstraat hebben gecreëerd, is een goed voorbeeld van hoe wij meedenken om ook tijdens werkzaamheden in de behoeften van verschillende betrokken partijen te voorzien.
Met gestructureerd en persoonlijk omgevingsmanagement verbindt Ruim Omgevingsontwikkeling de uitvoering met ondernemers en omwonenden en kan het werk naar ieders tevredenheid worden uitgevoerd.

Projectgegevens

Opdrachtgever

Reimert Groep

Locatie

Amsterdam

Contractvorm

RAW

Aanvang project

Oplevering

Vragen over dit project?

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen hebt over dit project.